Ден 7 от руската инвазия в Украйна. Проследете всичко за войната: Всичко

...
Ден 7 от руската инвазия в Украйна. Проследете всичко за войната:
Всичко
Коментари Харесай

ВОЙНАТА ДЕН 7: Херсон падна

Ден 7 от съветската инвазия в Украйна. Проследете всичко за войната:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1512
07:31
Украинският град Херсон падна


След последните сражения в Украйна южният град Херсон, с население от четвърт милион души, е под контрола на съветските войски.
Копирано
07:13
Руски войски са влезнали в Херсон, боеве в центъра на Харков


Тази сряда се чака вторият кръг на договаряния сред Украйна и Русия.

Междувременно тази заран украинските военни потвърдиха, че съветски парашутисти са кацнали в Харков в опит да завладяват обсадения град. В изказването се прибавя, че съветските войски са атакували районна военна болница и че боевете не престават.
Копирано
07:11
Сергей Лагодински: Русия ще затъне в Украйна и няма да има време за България


Евродепутатът от партията на Зелените/Европейски свободен алианс Сергей Лагодински, който е от съветски генезис, съобщи пред БНР, че Русия ще затъне съществено в Украйна и няма да има време да пренасочи експанзията си към други страни, включително и към България.

„ Не считам, че България е най-хубавият претендент за идващите стъпки. И даже не мисля, че такива дейности са вероятни сега, тъй като те се борят в Украйна и даже там не са стигнали, където желаят да бъдат. И ще бъдат много заети там в продължение на месеци, даже и години, тъй като не се управлява по този начин елементарно страна с такива мащаби и воля за битка против окупатора. И доста запаси ще се хвърлят за тази цел “, сподели той пред БНР.
Копирано
06:39
Блинкън: Победа на Путин в Украйна би влошила филантропичната рецесия


Ако съветският президент Владимир Путин успее да смъкна държавното управление в Киев, филантропичната рецесия и рецесията с правата на индивида в Украйна ще се задълбочат, предизвести през вчерашния ден ръководителят на американската дипломация Антъни Блинкън, представен от Франс прес.

Във видеоизявление пред Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида Блинкън сподели, че тази предумишлена, непредизвикана и неоправдана офанзива на Русия против Украйна е основала сериозна филантропична рецесия и рецесия с правата на индивида в тази страна.
Копирано
06:31
Зеленски към Байдън: Трябва да спрем агресора допустимо най-бързо


В телефонен диалог с американския си сътрудник Джо Байдън украинският държавен глава Володимир Зеленски е призовал през вчерашния ден за допустимо най-бързо въздържане на съветските сили, съобщи Франс прес.

“Току-що разговарях с президента на САЩ”, написа Зеленски в "Туитър ". “Трябва да спрем агресора допустимо най-скоро”, съобщи той след диалога, състоял се на шестия ден от съветското настъпление в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР